Dr. Beckmann Ossengalzeep vloeibaar 500ml

3,25

Excl. BTW: €2,69

Excl. BTW:
€2,69
Model:
500 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Dr. Beckman

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Intensieve voorbehandeling van vlekken met natuurlijk concentraat van ossengalzeep. Krachtig tegen vethoudende vlekken en vuil. Het middel is toe te voegen aan je reguliere was zodat de waskracht sterk toeneemt. Ook geschikt voor wasbaar, kleurecht textiel. De speciale kleurbeschermingsformule zorgt ervoor dat kleuren niet verbleken. 

Ossengalzeep heeft een groot vetoplossend vermogen. Dr. Beckmann is dan ook heel geschikt voor vethoudende vlekken in bijvoorbeeld kragen en manchetten. Andere bestanddelen van de formule helpen ook andere zeer hardnekkige vlekken te verwijderen. Ideaal bij vlekken van bloed, vet, groente, ketchup, babyvoeding en vuil in kragen, maar ook make-up vuil in manchetten, olie, fruit en smeer.

Niet geschikt voor zijde, scheerwol en wol

Zo werkt het: versterken waskracht 
  • 1. Gebruik ke vloeibaar wasmiddel? Voeg dan 50 ml (2 dopjes) vloeibare ossengalzeep toe aan het wasmiddel. Gebruikt u waspoeder? Doe dezelfde hoeveelheid vloeistof dan direct in de wastrommel.
  • 2. Was het textiel zoals je gewend bent.

Zo werkt het: voorbehandelen vlek
  • Breng de vloeistof direct aan op de vlek wrijf het met je vingertoppen in.
  • 2 Spoel het textiel na 5 à 10 minuten grondig uit onder warm stromend water of was het zoals je gewend bent.

Tips
  • Neem de wasvoorschriften in je textiel in acht.
  • Test van tevoren de kleurechtheid en bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats.
  • Vuil in manchetten en kragen verdwijnt gemakkelijk als je ze steeds voorbehandelt. Anders raakt het vuil door het wasproces in het weefsel gefixeerd.
  • Leg textiel met restvlekken van betacarotenen als wortels, paprika, kersen en abrikozen in het daglicht. De restvlekken verdwijnen dan vanzelf onder invloed van het UV-gedeelte in het daglicht.

Milieu

Ossengalzeep bestaat uit zeep en een dierlijk extract uit gal. Dat extract wordt volgens hoge kwaliteitsstandaarden industrieel geproduceerd. Gal zorgt ervoor dat vet in heel kleine vetbolletjes opgedeeld wordt. Daarmee wordt het vet wateroplosbaar. Zo verwijder je vlekken in een handomdraai op oude,, natuurlijke wijze.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder