Eco cosmetics zonnebrandcréme zonder parfum en alcohol SPF30

20,39

Excl. BTW: €16,85

Excl. BTW:
€16,85
Model:
Lotion 100 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Eco cosmetics

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
 • Er staat zonnelotion op de verpakking, maar wij vinden het toch echt een creme (smeert wel erg makkelijk en geen witte waas!)
 • 100% minerale waterproof zonnebrandcreme factor (SPF) 30 met biologische ingrediënten
 • Vrij van synthetische filters zoals oxybenzone en vrij van synthetische kleur, geur en conserveringsmiddelen
 • 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en vegaan
 • Zonder parabenen, PEG's, SLS, aardolieproducten, paraffine en siliconen
 • Zonder nanotechnologie, dierproefvrij en zonder genetische gemanipuleerde organismen
 • Verzorgend met jojoba-olie, sheabutter, duindoornolie en olijfolie
 • OOK ZEER GESCHIKT VOOR KINDEREN!
 • 100ml inhoud

 

Veilige biologische zonnebrandcreme SPF30 zonder parfumen alcohol van Eco Cosmetics. Geschikt voor een gevoelige huid. Bevat ook geen synthetische filters en andere nare ingrediënten als parabenen, minerale oliën en siliconen.  Ook wordt er geen gebruik gemaakt van nanodeeltjes, terwijl deze nieuwe creme toch goed smeert en geen witte waas achterlaat! Beschermt de huid tegen de zon en biedt tegelijkertijd een optimale verzorging. Optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen en een aangenaam frisse geur.
Door de zachte samenstelling is deze zonnebrandcreme ook geschikt voor kinderen!

 

Biologische zonnebrandcreme zonder parfum en alcohol bij allergie
 

Deze biologische zonnebrandcreme van Eco Cosmetics bevat geen parfum en geen alcohol!  Wordt ook door mensen met een allergie voor zonnebrandproducten over het algemeen goed verdragen. Vaak zorgt parfum of wolacohol ook voor een allergische reactie, deze zonnebrandcreme bevat echter geen parfum en geen alcohol. Het airless systeem sluit de zonnebrandcreme luchtdicht af (langere houdbaarheid) en zorgt ervoor dat er geen restjes achterblijven in de pot. Bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor waterorganismen. Met Ecocert keurmerk
 

 

Olijfolie en duindoornolie: optimale verzorging naast UV bescherming
 

 • Olijfolie heeft vele anti-oxiderende eigenschappen en draagt bij tot het repareren van cellen en voorkomen van celschade. Olijfolie is rustgevend en helend voor alle huidtypes.
 • Duindoornolie verbetert de elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. Ook duindoornolie heeft een helende werking op een droge en geprikkelde huid.


Jojoba olie en Sheabutter
 

 • Jojoba-olie heeft een sterk vochtregulerend vermogen en is zeer zacht voor alle huidtypes. Bij huidaandoeningen herstelt het de huid en hydrateert het met talg olie. Deze talgolie is identiek aan de talgolie geproduceerd door de menselijke huid. Jojoba olie dringt makkelijk door in de huid en het verbetert de flexibiliteit en elasticiteit van de huid.
 • Sheabutter bevat heilzame plantaardige vetten die de celregeneratie en de bloedsomloop bevorderen waardoor het goed werkt bij een onrustige huid. Het bevat ook van nature al zonnefilters.

 

Zonnebrandcrèmes en huidkanker

Zonnebrandcrèmes moeten huidkanker voorkomen en gevaarlijke UVA stralen tegenhouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de minerale natuurlijke zonnebrandcrèmes veel beter beschermen tegen UVA stralen. Daarnaast is er steeds meer bewijs van een verband tussen de ingrediënten in veel zonnebrandproducten en huidkanker. In de zonnebrandcrèmes van Eco Cosmetics vindt u deze gevaarlijke ingrediënten niet en de crèmes bieden een optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen. Studies naar titaniumdioxide en zinkoxide in nanovorm wijzen uit dat deze kunnen doordringen in de huid en dat de gevolgen hiervan op lange termijn nog onbekend zijn. Bij de producten van Eco Cosmetics wordt geen gebruik gemaakt van nanotechnologie!.

 

Zonnebrandcremes zonder parfum en alcohol van Eco Cosmetics

 

- Eerste zonnebrandproducten die CO2 neutraal worden geproduceerd
- Biedt direct bescherming tegen de zon
- 100% minerale bescherming
- 100% vrij van synthetische filters
- Zonder zink
- 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
- Waterproof
- Zonder synthetische kleur, geur en conserveringsmiddelen (zonder parfum)
- Zonder alcohol
- 100% vegaan
- Zonder parabenen, PEG's en SLS
- Zonder aardolieproducten, paraffine en siliconen
- Zonder nanotechnologie
- Zonder genetische gemanipuleerde organismen
- Dierproefvrij

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder