DIY Deodorant met geurtjes

16,95

Excl. BTW: €14,01

Excl. BTW:
€14,01
Model:
DIY
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Maak met dit leuke DIY pakket jouw eigen deodorant! Vrij van ingrediënten die je liever niet in jouw lichaam wilt. We bieden 2 versies aan: 1 pakket zonder essentiële olie, dus met de natuurlijke geur van de producten en 1 pakket met 3 kleine samples essentiële olie zodat jij jouw deo een geurtje kunt geven. Je kunt met het klikmenu voor de versie kiezen die jij graag wilt ontvangen.


Waarom is het goed?

Arrowroot Poeder
Een natuurlijk verdikkingsmiddel met een fijne structuur. Dit product is een kei in vocht absorptie, waardoor je minder last zult hebben van ongewenst transpireren. De actieve ingrediënten dringen dieper in de huid door, waardoor je een optimaal resultaat bereikt.

Kokosolie
Wordt koudgeperst zodat alle belangrijke vitaminen behouden blijven. Denk bijvoorbeeld aan vitamine E, een belangrijke bron voor het herstellen van de huid. Kokosolie voedt intensief, beschermt tegen uitdroging en zorgt ervoor dat je het goed uit kunt smeren.

Bijenwas (Wit)
Dit is ontkleurde gele bijenwas. Bijenwas zorgt er in jouw deodorant voor dat je huid bij dagelijks gebruik niet uitdroogt en werkt zuiverend. Het is structuur bepalend en zorgt ervoor dat je product de juiste stevigheid krijgt.

Magnesium Hydroxide
Magnesium wordt gewonnen uit zeewater en neutraliseert de geur. Een belangrijke speler dus!

Essentiële Oliën (alleen bij de versie met Essentiële Oliën)
Geef jouw deodorant de geur van Pink Grapefruit, Rozemarijn of Lavendel. Je kunt deze geuren natuurlijk ook mengen! De essentiële oliën zijn 100% puur en er zijn geen andere stoffen aan toegevoegd.

Bij koude temperaturen kan de deodorant die dit recept maakt wat hard zijn. Je kunt in dit geval 10 gram vloeibare olie zoals Zonnebloemolie of Olijfolie toevoegen om het geheel wat zachter te maken.

Wat krijg je?
Je ontvangt alle producten die hieronder staan.

100 ml Kokosolie
50 gram Arrowroot Poeder
20 gram Witte Bijenwas
50 gram Magnesium Hydroxide
2 x 100 ml Tinnen blikje
In de versie met de essentiële oliën zitten 3 samples met de geuren: Pink Grapefruit, Rozemarijn en Lavendel
Informatieblad
Incl. herbruikbaar duurzaam opvulmateriaal
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder