Eco Egg - 70 Wasjes - Spring Blossom

13,99

Excl. BTW: €11,56

Excl. BTW:
€11,56
Model:
egg
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Eco Egg

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.
De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in je machine.
 
De pellets in de wasbal gaan 70 wasbeurten mee. Na deze 70 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill (50 wasbeurten).
 
In de Pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milleiuvriendelijke manier van wassen! 
Uitgeroepen en Bekroond met  de top Gold Award voor de beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine  in Amerika , de parfumvrije  Was Egg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!
 
Verkrijgbaar in:
  • Parfum Vrij - Geurloos
  • Soft Cotton - Katoenbloesem
  • Spring Blossom - Lente Geur

Al onze EcoEggs hebben de stempel 'met toestemming van Allergy UK' en zijn een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor het gewone wasmiddel.
 
  • Hypoallergeen - ideaal voor de gevoelige huid, ondersteund door Allergy UK
  • Milieuvriendelijk - geen agressieve chemicaliën
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder