Magnesiumchloride (Food Grade)

9,00

Excl. BTW: €8,26

Excl. BTW:
€8,26
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
1 kg
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in ons lichaam en het is Magnesium chloridebelangrijk dat we hier genoeg van krijgen, maar tegenwoordig komen we nauwelijks aan de aanbevolen hoeveelheid via onze.
Magnesiumchloride is een natuurlijk, vorm van magnesium, die we, zelfs via onze huid kunnen opnemen en dus een geweldige uitkomst om genoeg magnesium binnen te krijgen!
Magnesium speelt een grote rol bij het goed functioneren van zenuwen en spieren en het gebruik van magnesiumchloride kan helpen om spieren te ontspannen en sneller te herstellen na het sporten. De ontspannende werking helpt zelfs je slaap te verbeteren.
Magnesiumchloride heeft een natuurlijke invloed op een vette huid, puistjes en andere onzuiverheden. Het reinigt je poriën en je huid voelt zachter en gladder aan.

Hoe gebruik je magnesiumchloride?

Magnesium chlorideDe magnesiumchloride moet eerst worden opgelost in water. Gebruik 1 deel magnesiumchloride en 1 deel gedistilleerd water. Kook het water, giet dit over de magnesiumchloride en roer tot het volledig is opgelost. Giet het nu over in een spuitflesje en het is klaar voor gebruik!
Test het eerst op een klein stukje van je huid, soms kan het te veel prikken van verwarren en is het misschien eerst gebruikt voor altijd gedistilleerd water). Gebruik bij een gevoelige huid altijd en meer gedeelde versie van bijvoorbeeld 1 deel magnesiumchloride en 10 - 20 delen water.
Spray de 'magnesium olie' op je lichaam. Laat het zitten en gebruik daarna een lotion van crème, of je kunt het 20 minuten laten intrekken en weer afspoelen. Als je de spray gebruikt op je gezicht is het aan te raden dit altijd weer af te spoelen.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder