Over ons

Ik ben Nellie en al jaren verkoop ik zeep op natuurlijke basis. In 2015 nam ik het wijnimport bedrijf Vin d’Oc ( Spreek uit Vèn d’Oc) van mijn zus over. Zij woont in Zuid Frankrijk en importeerde prachtige wijnen uit de Languedoc naar Nederland. In deze regio zijn ook veel olijfgaarden en via een klein lokaal bedrijf kwamen de karakteristieke olijfzepen in vele geuren en kleuren naar Nederland. Gewoon, op mijn pallet met wijn, zo’n loodzware doos met geurende blokken zeep, waar van je blij wordt als je ze uitpakt. En een leuk weetje, je kunt dit formaat van 250 gram ook alleen bij onsbestellen, een unieke zeep dus voor Nederland. Fantastisch als body bar en ook heerlijk om je handen mee te wassen. De zeep ontvet je huid niet, maar voedt hem juist door de olijfolie. Gecharmeerd door de geuren en het natuurlijke product, en omdat ik toch wel dol was op zeepkramen op de markt in Frankrijk (wie niet��) ging ik ook de bekende Savon de Marseille verkopen, geur- en lavendelzakjes, Aleppozeep, enz.

Zo ontstond, in vogelvlucht, Vin d’Oc Puur Natuur omdat we steeds meer artikelen gingen verkopen op natuurlijke basis, zonder chemische toevoegingen dus. 
In de loop der jaren is namelijk gebleken, dat ik heel erg ziek kan worden van o.a. de chemische stoffen die in allerlei producten zitten. Zo ziek dat ik niet functioneer en mijn werk kan doen. En dat is erg lastig als je graag bezig bent en van alles wilt doen. Vind je het ook belangrijk om zo PUUR mogelijk te leven, en je lichaam zo weinig mogelijk te belasten met stoffen die direct en indirect niet goed zijn voor je lichaam? Dan vindt je op onze website heel veel producten die daar voor geschikt zijn. Ook proberen we zoveel mogelijk plasticvrije artikelen, of producten in gerecycled plastic toe te voegen. Zodat we de aarde zo min mogelijk belasten.

Het leuke is dat mijn schoondochter Colinda even enthousiast is, als dat ik ben voor wat betreft Puur Natuurlijke producten. We werken er nu samen aan om Vin d’Oc Puur Natuur uit te breiden met vele producten die jullie ook fijn vinden om te gebruiken. Namelijk: Producten die goed zijn voor ons lichaam en de aarde en om plastics zoveel mogelijk te beperken, want ook die kleine beetjes helpen!

Mis je iets? Wij zoeken het graag voor u uit. Laat het ons weten, wie weet kunnen we het toevoegen aan ons assortiment.