Retulp losse sportcap

2,99

Excl. BTW: €2,47

Excl. BTW:
€2,47
Model:
Losse Cap
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Retulp

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Sportdop speciaal voor de Retulp Urban drinkflessen. De sportdop heeft een fijn tuitje die je met je duim openmaakt. Zo kan je tijdens het sporten lekker drinken. De het dopje zit vast aan de fles zodat hij nooit kwijt kan raken.

De 750 ml sportflessen zijn ideaal voor koude drankjes die verfrissend werken na een sportsessie. De flessen hebben een fijne wijde opening waar ook ijsblokjes en fruitstukjes in passen. De mooie reisfles neem je overal mee naartoe om jezelf te voorzien van frisse dranken.

De nieuwe Retulp flessen zijn een warm eindejaargeschenk voor jezelf of voor een ander, én goed voor de planeet. Voor de planeet minder plastic flesjes, dat scheelt bergen afval! Er zit ook een mooie gedachte achter deze flessen. In een ontwikkelingsland zorgt iedere Retulp Tumbler ervoor dat er 1000 liter schoon drinkwater wordt gedoneerd. 

Milieu

Help ook mee het wegwerpplastic tegen gaan door hergebruik van drinkflessen te stimuleren. Met de mooie RVS drinkflessen, bamboe thermosbekers en biobased bidons van Retulp kun je helpen om de plastic soep tegen te gaan en daarnaast ook te zorgen voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. De huidige flessen zijn ook nog eens volledig recyclebaar. Zo blijft de kring mooi rond. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder