Witte Wijnazijn (Biologisch)

4,95

Excl. BTW: €4,54

Excl. BTW:
€4,54
Model:
300 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Witte wijnazijn is een heerlijk lichte, fruitige en gezonde smaakmaker waarmee je ieder gerecht opfleurt. Maak een vinaigrette of hollandaise saus, of maak je persoonlijke kruidenazijn of deodorant.

Witte wijnazijn ontstaat door het fermenteren van witte wijn, onze witte wijnazijn is van hoogwaardige kwaliteit en 100% biologisch.
Waar is het goed voor en wat kun je ermee?
In de keuken

Met witte wijnazijn maak je van ieder gerecht een complete smaakexplosie. Zo kun je het gebruiken om een dressing, vinaigrette of romige saus te maken. Ben je op dieet? Dan verklappen we een geheimpje: volgens onderzoek geeft azijn je sneller het gevoel dat je vol zit, waardoor je minder zou eten.
Voor je gezondheid

Witte wijnazijn kan bijdragen aan het in stand houden van een gezonde bloeddruk en ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten.

Bij koud weer Kook een pan water en voeg er een paar flinke eetlepels witte wijnazijn aan toe. Ga erboven hangen met je neus en adem de stoom diep in. Niet te dicht erop, want dan verbrand je je neus.

Bij kriebel in de keel Vul een glas voor de helft met lauw water en voor de helft met witte wijnazijn. Gorgelen maar.

Hik! Neem kleine slokjes van een glas lauw water met een theelepel witte wijnazijn en je bent er zo vanaf.
In en rond het huis

Wist je dat je witte wijnazijn kunt gebruiken als natuurlijke onkruidverdelger? Giet wat witte wijnazijn over de wortels van de plant en hij sterft vanzelf af, zonder dat je lucht en water verontreinigt.

Ook leuk: witte wijnazijn is een allround natuurlijk schoonmaakmiddel. Doe een scheutje in een emmer heet water en ontdek hoe schoon je ramen, vloer en aanrecht worden.


Wat is er zo bijzonder aan witte wijnazijn?

Net zoals kaas, yoghurt en wijn wordt witte wijnazijn gemaakt met behulp van micro-organismen die suiker fermenteren en omzetten in azijnzuur. Keukenazijn bestaat uit zo’n 3-20% azijnzuur. De azijn die je in de winkel vindt of bij ons bestelt bevat 3-5% azijnzuur, zodat je hem veilig kunt gebruiken en eten.

Ook in de tijd van Hippocrates (420 v.Chr.), de grondlegger van de Westerse Geneeskunde, werd azijn al gebruikt voor allerlei kwaaltjes.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder