Citroen Essentiële Olie (FCF-vrij)

10,95

Excl. BTW: €9,05

Excl. BTW:
€9,05
Model:
10 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wat is Citroen Essentiële Olie (FCF-vrij)?

Het frisse, opbeurende aroma van de stoomgedestilleerde Citroen Essentiële Olie (FCF-vrij) brengt het zonnetje in huis. De vrolijkt je op en de olie helpt de talgproductie in de huid te balanceren en het procesproces te vertragen door de bestaande antioxidanten.

Citroen Essentiële Olie (FCF-vrij) wordt stoomgedestilleerd van de schillen van de citroenvrucht (Citrus Limon). De olie is geelachtig van kleur en fris, zoet en fruitig.

voordelen

Brengt het zonnetje in huis

Het levendige, zure aroma van Citroen Essentiële Olie pept de vermoeide geest direct op en helpt je om weer helder te denken. Bovendien brengt de geur je in een blijmoedige stam, ook je creatieve raden weer gaan raaien. Kortom: Citroen Essentiële Olie is perfect om te verdampen in een diffuser in je werkkamer of op je bureau.

Hoe gebruik je het?

Verdamp Citroen Essentiële Olie in een geurverspreider van verwerk in doe-het-zelf verzorgingsproducten.
Wanneer je de olie verwerkt in verzorgingsproducten, laat dan niet meer dan 2% van de totale hoeveelheid bestaan ​​uit Citroen Essentiële Olie. Bijvoorbeeld: 100 gram Shea Butter , gemengd met 1 à 2 gram Citroen Essentiële Olie, of 1 druppel Citroen Essentiële Olie gemengd met 100 druppels (5 ml) Jojoba Olie .

 

 

Let op: Deze Citroen Essentiële Olie is ontvangen door stoomdestillatie van de schillen van citroen en vrij van f urocumarine . Dit zorgt ervoor dat je bij gebruik van deze essentiële olie niet bang bent voor fototoxiciteit.
Voeg maximaal 2% toe aan je eigen DIY creatie van doe een paar druppeltjes in de diffuser.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder