Aromatische olie Tea Tree

11,95

Excl. BTW: €9,88

Excl. BTW:
€9,88
Model:
10 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Savon de Marseille

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Deze Tea Tree olie heeft een fris, warm en pittig aroma. Het staat bekend om zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen, waardoor het nuttig is voor het bestrijden van een breed spectrum aan ziektekiemen. Je zou deze organische olie daarom eigenlijk altijd mee moeten hebben in je eerste hulp kit voor thuis of op reis! De therapeutische olie verlicht en maakt energiek. 

Gebruik:
Je kan de olie op diverse manieren inzetten. Gebruik de olie bijvoorbeeld in een diffuser om je kamer een lekker geurtje te geven. Ook kan je het sterk verdund mengen met diverse soorten zeep om een lekker geurend schoonmaakmiddel te krijgen.

Waarschuwing:
Niet direct op de huid smeren of innemen. Dit kan brandwonden geven. Ook mengt de olie niet met water waardoor het in water alsnog direct op je huid komt. Zorg dus altijd voor een emulgator zodat de olie goed kan mengen.

Gaat goed samen met Bergamot, Lavendel, Citroen, Eucalyptus Globulus en Eucalyptus Radiata. Tea Tree Organic is een op kwaliteit gecertificeerde olie, geschikt voor aromatherapie. Komt uit Australië waar de organische olie is verkregen uit bladeren.

Specificaties:
  • 10 ml
  • Bevat: Terpinene-4-ol, gamma-Terpinene, alpha-Terpinene, Paracymene, 1,8-Cineol
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder