Rozenhout etherische olie - Natural Heroes

10,95

Excl. BTW: €9,05

Excl. BTW:
€9,05
Model:
10 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
  • Ideaal als toevoeging in huidolie om de huid intens te beschermen en verzorgen
  • Frisse en roosachtige geur werkt stress verminderend bij gebruik in de diffuser
  • 100% Natuurlijk, vegan en plantaardig
  • Met aandacht gemaakt in India

Wat is Rozenhout?

Indiase Rozenhout olie heeft een warme en licht bloemig zoet aroma met een houtachtige ondertoon.

Indiaas Rozenhout is gedistilleerd uit de bast van de Dalbergia Sissoo Tree. Deze groeit aan de voet van de Himalaya. Het is een snelgroeiende boom met leerachtige bladeren en wit-roze bloemen.

Dalbergia Sissoo, ook wel bekent als de Himalaya Regenboom, is niet een bedreigde boomsoort en komt niet voor op de CITES lijst. Het is dan ook niet te verwarren met de Braziliaanse Rozenhoutolie, die komt van de Aniba rosaeodora boom. De indiase boom wordt duurzaam gegroeid en geproduceerd en heeft geen links met ontbossing.

Hoe gebruik je Rozenhout Essentiële Olie?

Gebruik nooit meer dan 1 - 2% essentiële olie en verdun het altijd in een draagolie of butter. Dus bijvoorbeeld 1 à 2 ml rozenhout essentiële olie in 100 ml amandelolie of shea butter. Breng de olie aan als massage- of huidolie waar nodig op een gereinigde huid.

Het is ook gebruikelijk om enkele druppels van de essentiële olie met een frisse roosachtige geur te verdampen in een diffuser voor een ontspannen en stress verminderend gevoel.

Wat is er uniek aan deze Rozenhout Essentiële Olie?

Onze pure Rozenhout Essentiële olie is een ware toevoeging voor zowel de innerlijke als uiterlijke verzorging van je lichaam. Deze olie wordt zorgvuldig stoomgedestilleerd. Bovendien is deze bijzondere olie is zeer geconcentreerd, waardoor hij erg zuinig in gebruik is.

Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. Onze Rozenhout Essentiële olie wordt geleverd in een duurzame glazen fles.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder