Marcels Greensoap - Afwasmiddel Sinaasappel en Jasmijn

3,50

Excl. BTW: €2,89

Excl. BTW:
€2,89
Model:
Sinaasappel en Jasmijn
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Marcels Greensoap

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Gemaakt van plantaardige zepen dus vriendelijk voor het milieu, maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. 

AFWASMIDDEL SINAASAPPEL & JASMIJN (500 ML)
Gemaakt van plantaardige zepen dus vriendelijk voor het milieu. Verrijkt met essentiële olie van Sinaasappel, Jasmijn en Zonnebloem en een heerlijk Sinaasappel & Jasmijn parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat.

VOL MET NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat ons afwasmiddel geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke ingrediënten, minstens 97% biologisch afbreekbaar.

OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN (NIET DOEN HOOR!)
Jasmijn heeft een mysterieus bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om schoon te maken. Wat een heerlijk afwasmiddel!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder