Eco egg - Navulling whites and Lights - Fresh Linnen

5,99

Excl. BTW: €4,95

Excl. BTW:
€4,95
Model:
Navul
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Eco Egg

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

EcoEgg Navulling Whites and Lights - Fresh Linnen

Het was-ei van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel of waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Met deze refill kun je je was-ei weer opnieuw gebruiken. De minerale pellets in deze refill gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt. 

EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De laundry eggs van EcoEgg zijn beoordeeld als 'uitstekend' voor de gevoelige huid door Dermatest. Daarnaast is het een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor gewoon wasmiddel. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines.

Deze 'whites and lights' refill is speciaal ontwikkeld voor witte was,

de unieke pellets werken verhelderend en zijn verrijkt met een vlekverwijderaar om je witte en lichte was te laten stralen. Bevat geen chloorbleekmiddelen. Deze refill pellets gaan 50 wasbeurten mee. 

Productspecificaties EcoEgg - Laundry Egg Refill - Whites and Lights - Fresh Linen - Whites and Lights

 • Gebruik bij maximaal 60 graden.
 • Behand hardnekkige vlekken bijvoorbeeld eerst met vlekkenzeep.
 • Ecoegg verandert de pH van het water, waardoor de was zo natuurlijk zacht voelt. Er is dus geen wasverzachter nodig. Als u toch wasverzachter wil gebruiken is dat geen probleem..
 • Stop uw wasmachine niet te vol, het ei heeft ruimte nodig om te bewegen in de trommel.
 • Geen waterbesparing programma gebruiken, want het ei heeft water nodig om goed te functioneren.
 • Het wordt aanbevolen voor het eerste gebruik van het ei om een ​​volledig lege 95 graden was te draaien met ontkalker of citroenzuur om rest en kalk te verwijderen. Het kan zijn dat je in het begin je was niet lekker vindt ruiken. Dat komt niet door het ei, maar door resten waspoeder die nog in de leidingen van de machine zitten
 • Dermatologisch getest
 • Geschikt voor gevoelige (eczeem)huid; hypoallergeen
 • Vrij van agressieve chemicalieën
 • 73% minder resten in het water dan gewoon wasmiddel
Ingrediënten:
Calcium carbonate, Oxirane,2-(chioromethyl)-homopolymer, Saponin, Sodium C14-16 Olefin sulfonate, Sodium carbonate, Dodecan-1-ol, ethoxylated, Aluminium hydroxide, perfume.
Getest door laboratorium:
De EcoEgg en de eigenschappen werden getest door SATRA Technology in een toonaangevende Britse laboratorium. Het laboratorium is gespecialiseerd in de studie van kleding, textiel en wasmiddel. De volgende resultaten werden gevonden met de SATRA testen:
 • EcoEgg verwijdert vlekken. Gemiddeld verwijdert de EcoEgg vlekken met 90% van de effectiviteit van traditionele waspoeder.
 • EcoEgg haalt ongeveer 70 wasladingen. Er werd opgemerkt dat de lengte van de individuele was, de watertemperatuur en de hardheid van het water van invloed zijn op de levensduur van de pellets.
 • EcoEgg is een milieuvriendelijke manier om te wassen. Het laat gemiddeld 73% minder resten in het water achter dan een gewoon wasmiddel.
 • EcoEgg is geschikt voor baby's en mensen met een gevoelige huid en allergieën. Het product is onafhankelijk getest door Allergy UK en goedgekeurd voor mensen met een allergie.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder