Feelkraft (feel kracht) geurcompositie

4,95

Excl. BTW: €4,09

Excl. BTW:
€4,09
Model:
5 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Baldini

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
  • 5ml "feel kracht" geurolie
  • Met sinaasappel, limoen en lemongrass
  • Geeft je kracht
  • 100%l natuurlijke oliën

Baldini Feelkraft geurcompositie bio Demeter

De geurcompositie "Feel kracht" geeft je kracht met limoen, lemongrass en sinaasappel.

Taoasis is een toonaangevende producent van natuurlijke oliën. Ze hebben bijvoorbeeld de eerste geurolie met Demeter keurmerk ontwikkeld. Ook hebben ze in samenwerking met diverse scholen (800 leerlingen) een hele test uitgevoerd met de "Dufte Schule" geurolie. Hieruit bleek een duidelijk toename van de concentratie en motivatie onder kinderen en een afname van agressiviteit.
 

Natuurlijke geurolie feelkraft

Met o.a. limoen, lemongrass en sinaasappel

Etherische oliën zijn samengesteld uit een groot aantal afzonderlijke componenten. Stoffen zoals limoneen en linalool zijn allemaal natuurlijke bestanddelen van de etherische olie, ze worden niet toegevoegd. Maar ze behoren wel tot de 26 allergene geurstoffen die aangegeven moeten worden op de verpakking. Daarom moeten ze afzonderlijk worden vermeld (ivm allergieën). Parfum in de INCI is een samenstelling van verschillende soorten 100% natuurlijke etherische oliën.

De producten zijn geheel vrij van synthetische stoffen!

Omdat we natuurlijke producten verkopen, is de beschikbaarheid van grondstoffen onderhevig aan natuurlijke schommelingen. Als er slechts een beperkte hoeveelheid Demeterolie kan worden geproduceerd door onvoorziene omstandigheden en deze hoeveelheid is uitverkocht voor de volgende oogst, zullen we het product in een enkel geval als vervanging in bio kwaliteit leveren.

Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).
Let op: Gebruik etherische oliën niet onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen en slijmvliezen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder