Marcels Greensoap - Wasmiddel Peach Jasmine (voor gekleurde was)

9,99

Excl. BTW: €8,26

Excl. BTW:
€8,26
Model:
1 ltr.
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Marcels Greensoap

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wasmiddel Kleur Perzik en Jasmijn - 1000 ml

De keuze die je maakt voor een wasmiddel is enorm belangrijk. Al je kleren én beddengoed ruiken immers naar deze geur. Kies daarom voor een geur die een aanvulling is op jouw leven. De geur van jasmijn heeft een kalmerende werking en de geur van perzik maakt de geurmelange van dit wasmiddel helemaal af.
Dit heerlijke, op plantaardige zepen gebasseerde wasmiddel is palmolievrij, tenminste 97% biologisch afbreekbaar, 100% vegan en kleurstofvrij.

Milieu

Het begon allemaal met de reizen die Marcel en zijn drie dochters maakten naar Sri Lanka, Italië en Amerika. Overal raakten ze geïnspireerd door de natuur, en merkten ze hoe hun zintuigen op scherp gezet werden door de intense kleuren, de onbekende geluiden en de prikkelende geuren.

Marcel’s dochters wisten dat hun vader jarenlang schoonmaakmiddelen had gemaakt.Op een dag vroeg de jongste: “Waarom ruikt het in een bos altijd zo lekker, en ruiken die schoonmaakspullen altijd zo nep?”

Een simpele vraag - maar een wake-up call voor Marcel. Gek eigenlijk dat er zo weinig schoonmaakmiddelen zijn die écht lekker ruiken. En nog vreemder dat het ‘schoon’ uit ‘schoonmaakmiddelen’ ophoudt bij de voordeur. De wereld wordt niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakproducten. Dat moest toch anders kunnen…

Marcel ging aan de slag - een zoektocht naar natuurlijke ingrediënten voor zijn eigen soap-serie: Marcel’s Green Soap. Eerst was het voor de lol en werden er wat flesjes gemaakt die zij dan thuis gebruikten. Maar al snel liep het uit de hand en werd de zeep in grotere aantallen geproduceerd. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht die samen met hem zijn producten wilde produceren. En samen met een aantal vrienden en collega’s van vroeger ontwikkelde Marcel een heerlijke lijn aan schoonmaakmiddelen. Elke zeep van Marcel belooft je 3 dingen: het ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het is 100% natuurlijk.

Marcel’s Green Soap is een oer Hollandse start up. De doelstelling is om te zorgen dat het was en schoonmaakmiddelen schap veel duurzamer wordt. De formulering en de verpakking en uiteindelijk ook de ondernemingen die erachter zitten. Zo wordt het gauw echt een schone wereld!
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder