Wintergroen Etherische Olie

8,95

Excl. BTW: €7,40

Excl. BTW:
€7,40
Model:
10 ml
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Natural Heroes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wat is Wintergroen Essentiële Olie?

De samen frisse en opwarmde geur van wintergroen samen, ontspant en wakkert je innerlijke vuur weer aan. Gebruik een druppeltje van twee in een warm bad of verwerk in een massageolie.
Wintergroen (Gaultheria Procumbens) komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en heeft dikke, lederachtige bladeren met witte bloemetjes. De bladeren worden gedestilleerd om deze heerlijke essentiële olie te maken.
 

Voordelen

Verlicht vermoeide handmatige

Wintergroen Essentiële Olie is een echte must have voor iedere sportieveling van yogi. Doe een druppeltje in het flesje van je favoriete draagolie (zoals Jojoba Olie of Gefractioneerde Kokosolie ) en masseer in je cyclus na elke training. Je lichaam zal een stuk ontspannener worden en lekker soepel blijven.

 

Geeft hernieuwde energie

De geur van wintergroen geeft het gevoel van een winterse wandeling door de sneeuw. De geur is verfrissend, verhelderend en hernieuwd je energie. Kortom: een echte opkikker voor lichaam en geest!

 

Hoe gebruik je het?

Wintergroen is een enorm krachtige essentiële olie en het is daarom extra belangrijk dat je hem goed gebruikt. De hoeveelheid Wintergroen Essentiële Olie in je product mag niet meer dan een 0,5% zijn.

In een warm bad

Laat de badkuip vollopen met warm water en meng 1 à 2 druppels Wintergroen Essentiële Olie toe met 1 eetlepel Jojoba Olie. Voeg toe aan je bad. Dit lijkt weinig, maar door de krachtige werking van deze olie is dit meer dan genoeg, geniet ervan!

 

In de diffusor

Combineer in je aroma diffuser 1 druppel Wintergroen Essentiële, 2 druppels Pepermunt Essentiële Olie en 3 druppels Pink Grapefruit Essentiële Olie voor een verfrissende sfeer in huis.

 

Wat is er zo bijzonder aan?

Wintergroen heeft haar typische geur te danken aan methylsalicylaat, een stofje dat pas bestaat als de stugge bladeren wekenlang in warm water worden gelegd. Het is hetzelfde stofje dat ook Berk Essentiële Olie de kenmerkende, heilzame geur geeft.
Let op : buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met een dokter. vermijdt de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om te nemen. Alleen gescheiden op de huid gebruiken.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder