Aanmaakblokjes hout en was - 128 st.

3,50

Excl. BTW: €2,89

Excl. BTW:
€2,89
Model:
128 st
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Boomex

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
128 aanmaakblokjes voor de barbecue, gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen (hout en was) Aanmaakblokjes gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout en een eco-was op plantaardige basis zijn geschikt als barbecueaansteker, als haardaansteker en voor het aansteken van open haarden..  Veilig, reukarm en gecertificeerd volgens DIN EN 1860-3. Kwaliteit Made in Germany. 

Gemakkelijk in gebruik:  steken makkelijk aan en branden goed.  Geschikt voor de barbecue, oven en openhaard. Neutrale geur en niet vettig. 
  • Materiaal: hout en was
  • Inhoud: 128 stuks
  • uit 100% natuurlijke grondstoffen
  • geurvrij
 
 

Milieu

 GREEN ENERGY staat voor ecologische producten. Dit aanmaakhout bestaat uit 100% hernieuwbare grondstoffen. Er wordt alleen hout uit duurzaam beheerde bossen en een plantaardige was gebruikt. De aanmaakblokjes in hout en was worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd, in de productie-eenheid BOOMEX GmbH in Alsfeld. Naast het merk FLASH worden hier vele eigen merken van BOOMEX-klanten uit de levensmiddelendetailhandel, de discount- en de doe-het-zelfsector geproduceerd.
 
U kiest hier voor een product met FSC®-gecertificeerd verpakkingsmateriaal. De verpakking van dit product is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder