Magnesium chloride Nigari zout - 1 kg

7,50

Excl. BTW: €6,20

Excl. BTW:
€6,20
Model:
1 kg
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Nigari zout is natuurlijke kristal van magnesiumchloride. In de keuken wordt het gebruikt om sojamelk te binden en om tofu te maken. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van magnesium water/olie of als een medische magnesium kuur (op aanraden van een arts of natuurarts). Magnesiumchloride versterkt het immuunsysteem en het lichaam, en kan helpen om depressie, duizeligheid en vermoeidheid tegen te gaan. Wanneer je echter magnesiumchloride en antibiotica echter tegelijkertijd inneemt, kan dit de effectiviteit van antibiotica tegengaan. 
 
Magnesium speelt een grote rol bij het goed functioneren van zenuwen en spieren en het gebruik van magnesium chloride kan dan ook helpen je spieren te ontspannen en sneller te herstellen na het sporten. De ontspannende werking helpt zelfs je slaap te verbeteren.
 
Doordat magnesium chloride een natuurlijk zout is, heeft het een gunstige invloed op een vette huid, puistjes en andere onzuiverheden. Het reinigt je poriën en je huid voelt zachter en gladder aan.
 
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder