Oorstokjes Lamazuna

4,50

Excl. BTW: €3,72

Excl. BTW:
€3,72
Model:
bamboe
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Lamazuna

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Herbruikbaar oorstokje gemaakt van bamboe. Geen behoefte meer aan wattenstaafjes met deze oriculi en een zegen voor je trommelvliezen, Deze slimme tool is afkomstig uit Japan en China, waar het wordt gebruikt door de gehele bevolking.

Het herbruikbare oorstokje is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor uw eigen gezondheid. Het voorkomt namelijk ophoping van oorsmeer dieper in het oor, iets wat bij het gebruik met wattenstaafjes wel meer voorkomt. 

Het oorstokje gebruikt u wanneer u het zelf nodig acht en dan is het alleen nodig om het zichtbaar oorsmeer te verwijderen dichtbij de ooringang. Ga het liefst niet dieper het oor in. Oorsmeer heeft namelijk vele voordelen; het zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en zorgt er ook voor dat vocht, vuil, stof, insecten, bacteriën en schimmels geen kans maken door ze op te vangen en meteen af te voeren.
  • Lengte: 10 cm.
  • Materiaal: Bamboe


 

Milieu

Lamazuna, de natuurlijke cosmetica fabrikant, staat voor hoge kwaliteit en vecht tegen verpakkingsafval op cosmetica. Hun visie is dan ook: Ieder van ons moet minder afval te produceren. 

Het hoofdkantoor is te vinden in de kleine gemeenschap van Belleville-sur-vie in Frankrijk, terwijl de productie voornamelijk, met de hand, in Parijs word gedaan. De fabriek maakt alleen producten van grondstoffen uit de biologische landbouw, en hecht veel belang aan eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast zal twee procent van de winst worden gedoneerd aan een milieuproject in Peru, dat de herbebossing van het Amazonegebied bevordert.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder