Theelichtjes van raapzaad en kokosolie

9,95

Excl. BTW: €9,95

Excl. BTW:
€9,95
Model:
zak
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Cosy By B

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Onze theelichtjes worden gemaakt van Koolzaad met kokosolie. Heerlijk plantaardig en daarom ook duurzaam. Wij gieten alle cupjes stuk voor stuk met de hand. Nog echte ambacht. Koolzaad met kokosolie is een perfecte combinatie voor theelichtjes. Deze zorgt voor een mooie branding en minder roetuitstoot.
Eigenlijk zijn er geen nadelen bij deze wassoort. Onze theelichtjes branden +- 4 uur lang.
De combinatie koolzaad met kokosolie zorgt wel (vooral bij kleur) dat er een olie laagje zichtbaar is. Maar het gaat er vooral om hoe het brand. Wij testen meerdere malen de theelichtjes op branding en uitstoot.

Wij vullen de ongecoate zakken met de hand. Elk gevuld met 20 theelichten. Deze kraft zakken bevat een venster van PLA. Deze theelichten zijn echt ideaal voor onze veganistische vrienden.

Wat is PLA?
PLA staat voor polymelkzuur, in het Engels aangeduid als PolyLactic Acid. In de chemie wordt het een ‘thermoplast’ genoemd. Dat duidt op een kunststof die bij verhitting zacht wordt. Een groot verschil ten opzichte van traditionele plastics vormt de grondstof. PLA is namelijk niet gemaakt van aardolie maar van een hernieuwbare, plantaardige bron. De basis bestaat uit melkzuur, dat wordt verkregen uit landbouwgewassen zoals maïs. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder