Zeepdoosje van Terralene in zwart

5,75

Excl. BTW: €4,75

Excl. BTW:
€4,75
Model:
zwart
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Chinchilla

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De Chinchilla® zeepkist is jouw duurzame alternatief voor milieubelastende plastic bakjes! Het bestaat uit 100% Terralene® - een biologisch afbreekbaar bioplastic met suikerriet - natuurlijk, veganistisch & recyclebaar. De zeepkist is perfect voor het opbergen van vaste shampoos en zepen. Als je het deksel eraf haalt, kan het ook als zeepkussen in de douche, badkamer en keuken worden gebruikt. Uw duurzame alternatief voor reizen, kamperen en thuis! Het wordt voor u gemaakt in Regensburg - zo besparen we transportroutes, zorgen we voor meer duurzaamheid en beschermen we het milieu. Met een lengte van 11 cm en een breedte van 5 cm biedt de zeepbak voldoende ruimte voor een standaard maat zeep. Bij Chinchilla® geven we niet alleen om het product, maar ook om de verpakking! Daarom komt de duurzame zeepdoos naar je toe in een natuurlijke doos. Het is goed beschermd en u kunt de verpakking eenvoudig en milieuvriendelijk bij het oud papier weggooien.

- PLASTIC-VRIJ: De Chinchilla® zeepschaal bestaat uit 100% Terralene® - een biologisch afbreekbare bioplastic met suikerriet. Uw duurzame alternatief voor reizen, kamperen en thuis!

- PRAKTISCH: de zeepkist is perfect voor het bewaren van vaste shampoos en zeep. Als je het deksel eraf haalt, kan het ook als zeepkussen in de douche, badkamer en keuken worden gebruikt.

- DUURZAAM: we geven niet alleen om het product, maar ook om de verpakking. We sturen de zeepschaal naar je op in een natuurlijke kartonnen doos die gemakkelijk kan worden gerecycled met papierafval.

- NATUURLIJK & VEGAN: Milieuvriendelijk gemaakt van hernieuwbare en duurzame grondstoffen en natuurlijk composteerbaar - zonder lijmen, kunststoffen, oplosmiddelen of materialen van dierlijke oorsprong.

- MADE IN GERMANY: De zeepschaal met deksel wordt voor jou gemaakt in Regensburg - zo besparen we transportroutes, zorgen we voor meer duurzaamheid en ontzien we het milieu
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder